Здравейте.Първо да се представя - 20 годишен младеж,чиято мечта е към лятото да се качи на АР 147.Меракът ми към Алфите е отдавна още преди изобщо да имам книжка.Посещавайки вашият форум желанието ми прерастна в цел,която мисля след абитуриенската и приемането ми в университет да осъществя.Бих искал да помоля по - опитните във форума за малко помощ.Питам се дали може да се направи на кола преди 2004 новият facelift и най - вече отпред,да се сложат новите фарове и броня.Ако ли не .. като цяло какво може да се направи отвън на модела,защото първото с което мисля да се заиграя след закупуването е именно външният вид.Дали можете и да ме ориентирате към някакви ориентировъчни цени на брони,прагове и крило евентуално.От към двигатели четох доста и може би това ще се реши в последният момент,но фокусът е към 2.0TS или 1.9JTD.Бих се радвал и на мнения по този въпрос като се има предвид,че основната цел на колата няма да е гонки и т.н.,но ще разчитам на динамика на пътя,която мисля,че ще получа и от двата двигателя.Въпреки всичко в последствие ще се замисля,че не може такава красавица да стои пасивна в гонките около мен и това накланя везните към бензиновия двигател,ако не намеря добра оферта за дизел.
Мисля,че в общи линии е това от мен.Ще се радвам на коментарите Ви и всякакви идеи по външния вид.
Поздрави!
Мисля,че в общи линии е това от мен.Ще се радвам на коментарите Ви и всякакви идеи по външния вид.
Поздрави!
Comment